Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportérka primáckého TopStaru Mirka Roubíková je v šestém měsíci těhotenství a stále nezná pohlaví svého potomka. A do porodu se ho zřejmě ani nedozví, protože nechce. "Pohlaví nevím, chci překvapení. Strašně se těším na holčičku, když to bude chlapeček, tak ho ale budu samozřejmě také milovat," řekla Super.cz Mirka.

Jména už má ale vybraná. "Holčička bude Adélka, chlapeček Kryštof," prozrazuje Mirka, která zatím nemá žádnou výbavičku. I proto ji v obchodě na pražském Chodově nadchla dětská černozlatá bodýčka z charitativní kolekce Dary Rolins pro nadaci Debra.

"Čekám na dárky, jenže jak nikdo neví, co to bude, tak nikdo nic nekupuje. Takže zlatá střední cesta jsou přesně tahle bodýčka. Může to mít holka i kluk, má to styl a pomůže to dobré věci," vysvětluje moderátorka, která překvapivě v těhotenství nepřibrala.

Naopak má dole tři kilogramy. "Vím, že vypadám, že žeru, ale mám o tři kila méně než před těhotenstvím. První tři měsíce jsem do sebe nedostala vůbec nic, tak jsem shodila, a pořád jsem to nenabrala. A jsem ráda, to nebudu lhát," dodala.

Reklama

Další články

Načítám