Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před deseti lety se Karel Frýd dostal do finále reality show Big Brother. Věnoval se modelingu, pracoval jako barman a nyní se živí svým největším koníčkem, kterým je cvičení. A na jeho těle je denní dřina v posilovně vidět! Teď by se už do modelů na přehlídkách těžko vešel...

"Dělám trenéra, komunikuju s lidmi, strašně mě to baví. Přetvářím lidi, mám zkušenosti, tak chci aby lidé dobře vypadali. Moje práce je koníček, každý den sám cvičím," řekl Super.cz Karel.

Jaký je recept na jeho parádní tělo? "Sedmdesát procent je jídelníček. Oni si lidi myslí, že přijdou a za týden jsou hotoví, jídlo je nejdůležitější," vysvětluje. Dokonce umí u žen i pořádně zatočit s celulitidou.

"Jsou speciální cviky na zadek a spodní část břicha, ale hodně je to opravdu o jídle," vysvětluje Frýd, který čtyřikrát týdně cvičí se svojí přítelkyní Alenou, která pracuje jako policistka. "Je na tom fyzicky dobře. Někdy je i lepší než já," dodal Frýd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám