Hlavní obsah
Článek

Je důležité vědět, jaké vlasy mám a po jakých toužím. V první fázi je třeba vlasy uzdravit a dát jim tu správnou péči. Ve vaší koupelně nesmí chybět šampon, kondicionér, vlasová péče a styling před a po foukání. Zázraky tedy vykouzlíte s pěti přípravky. Ucelené sady najdete pod názvem „Pětka pro krásu“ v internetovém obchodě Luxusnivlasy.cz, přehledná a kompletní nabídka vč. akčních cen, balíčků a setů. Náš spolehlivý internetový obchod má vše skladem, rádi a opravdu rychle dodáváme k vám domů nebo na širokou síť poboček osobního odběru a jsme připraveni vám podat profesionální rady i v našich kadeřnických salonech Michala Zapoměla v Praze a Plzni.

„Pětka pro krásu“ se slevou až 33 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výhodné a fungující balíčky vlasové kosmetiky ALTERNA sestavené kadeřníkem. Šampon, kondicionér, vlasová péče a styling před a po foukání.

Lék na poškozené vlasy se slevou více než 20 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud k nám do salonu přijde klientka poprvé, většinou je třeba jejím vlasům dodat to, co potřebují. Velmi často sahám po vysoce regeneračních přípravcích, které si dokážou poradit i s „upálenými“ nebo polámanými vlasy. Silně regenerační šampon, kondicionér, maska, výživný proteinový krém, elixír proti lámavosti a výživa pro roztřepené konečky. Rozdíl poznáte již po týdnu používání.

Šampon ALTERNA pro každé vlasy a kúra proti řídnutí vlasů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dodejte vlasům zdraví, potřebnou hydrataci, svěžest, objem a mladistvý vzhled. Pokud máte vlasy zdravé, normální nebo jim prostě jen chybí objem, vyberte si ostatní řady Alterna Caviar. Pokud chcete své vlasy hydratovat a dodat jim lesk, vystačíte si s Alterna Caviar Moisture. Objem dodá řada Alterna Caviar Volume. Pokud jste muž nebo žena a máte pocit, že máte řídnoucí vlasy, pak sáhněte po kúře Alterna Caviar Clinical (šampon, denní a týdenní sérum), kterou můžete doplnit o dvouměsíční kúru tabletami HairClinic. Neduhy se svědivou pokožkou nebo lupy vyléčí Alterna Caviar Clinical Dandruff.

Marocký mýdlový jíl Rassoul La Sultane de Saba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je orientální čistící a objemový šampon na vlasy z dílny výjimečné francouzské kosmetiky pro tělo, pleť a vlasy. Víte, že vlasy skvěle umyjete a dodáte jim objem s jílem? No, není to ten nakopaný na zahradě, ale je z Maroka. V kombinaci s jasmínovým šamponem zažijete orientální orgasmus. Dále si můžete vybrat z charakteristických řad Ambra Musk Santal, Ayurvédique, oblíbené jsou též arganový nebo fíkový olej, pleťová kosmetika s 24karátovým zlatem Cedre at Patchouli, japonská řada s rýží, nebo Lotos a Neroli, Frangipani tj. Plumerie a mnoho dalších.

Napařovací žehlička na vlasy a ionizační fén Bio Ionic, GHD, Tangle Teezer, Invisibobble

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte záruku kvalitních a originálních produktů, které vašim vlasům neublíží, ale udělají vás krásnou. Správnou volbou je i kadeřnické nářadí. Žehličky na vlasy a fény zvolte ty ionizační od Bio Ionic nebo ghd. Hřebeny, kartáč Tangle Teezer a gumičky do vlasů Invisibobble, to vše a mnohem více zboží originálního původu najdete v profesionálních kadeřnických salonech Michala Zapoměla nebo ve spolehlivém internetovém obchodě luxusnivlasy.cz.

Další články

Načítám