Hlavní obsah
Článek

V případu Bobbi Kristiny Brown vyplouvají na povrch stále nová fakta. Jednadvacetiletá dcera zesnulé zpěvačky Whitney Houston (†48) a Bobbyho Browna (46), která už téměř dva týdny leží v kómatu v nemocnici, způsobila pár dní před svým domnělým pokusem o sebevraždu autonehodu, po níž zůstali zranění dva lidé.

Podle policie Bobbi havarovala 27. ledna nedaleko svého bydliště v Roswellu v Georgii. Ztratila prý kontrolu nad svým Jeepem Liberty a narazila do jiného auta. Řidič vozidla a další pasažér museli být hospitalizováni s blíže nespecifikovanými zraněními. O pouhé čtyři dny později byla Bobbi nalezena bez známek života ve vaně.

Podle tvrzení lékařů měl být její zdravotní stav prakticky beznadějný a mozek nevratně poškozený. Babička Cissy Houston na jejich doporučení prý dokonce souhlasila s odpojením od přístrojů. Bobbina teta z otcovy strany Leolah Brown ale nyní sdělila médiím, že se jí v mezích možností daří dobře a že dokonce už otevřela oči.

Policie údajně v případu prošetřuje i Nicka Gordona, o němž si všichni až donedávna mysleli, že je manželem Bobbi. Její otec ale přišel s tvrzením, že se nikdy nevzali. V Gordonových výpovědích je řada nesrovnalostí. Hovoří se dokonce o možných fyzických útocích. Na její tváři byla prý znatelná poranění. Teta Leolah věří, že Gordon bude nakonec v celé věci obviněn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám