Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedm let trvala romance mezi hercem Zdeňkem Podhůrským (55) a jeho o téměř třicet let mladší partnerkou Ilonou Andrejskovou. Dvojice se už delší dobu společně neukazovala na veřejnosti, ale že došlo místo plánované svatby k odloučení, nikdo netušil.

K rozchodu podle Podhůrského vztah spěl již dlouho, přitom ještě loni hovořil o svatbě. O možné krizi se ale poprvé začalo spekulovat už loni v srpnu, když s Ilonou netrávil léto. Zatímco herec zvolil aktivní dovolenou na Lipně, Ilona odjela do Bulharska do pětihvězdičkového hotelu takzvaně na válečku za odměnu po ukončení studií.

Jak se věci mají, Podhůrský prozradil ve středu na křtu videoklipu zpěvačky Eki, kam dorazil s neznámou slečnou, rovněž vysokou útlou blondýnkou, ale o novou lásku prý nejde.

„Ilona tu není, protože už netvoříme pár, ale zůstáváme dál přáteli. Teď mě doprovodila kamarádka. Ta ke mně ale nepatří,“ prozradil Zdeněk deníku Aha!.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám