Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zorka Hejdová (33) zvolila na premiéru filmu Padesát odstínů šedi dost sexy outfit, obzvláště dekolt byl vražedný. "Nejsem člověk, který by se dekoltem pravidelně chlubil, ale tady mi přišlo vhodné ho ukázat," řekla nám majitelka nových silikonových trojek.

Mohla si vzít ještě podvazky a bičík, to ale zamítla. "To bych tomu nasadila korunu, ale jsem asi ještě málo odvážná," přiznala manželka televizního kolegy Míry Hejdy, jehož si sice vzala teprve před rokem a půl, ale už jsou spolu léta.

Proto nás zajímalo, zda sex doma ozvláštňují, aby je nenudil, jako hlavní hrdina filmu, na který spolu vyrazili. "Bičíky a pouta doma máme, ale většinou je využívám k vtipným věcem, například v rámci focení. V praxi na to sice občas taky dojde řada, ale většinou je to taky spíš vtipné," prozradila.

"Na sadomasochistické praktiky si nepotrpíme, spíš je pak v posteli legrace," smála se Zorka. A když už jsme si povídali o sexu, zajímalo nás, zda se pár tímto obvyklým způsobem nesnaží o rozšíření rodiny. "Zatím jsme ve fázi intenzivního tréninku a ještě tak rok bychom to tak chtěli nechat," míní moderátorka.

Byli jsme zvědaví i na to, kdy vlastně s Mírou měli svoje poprvé. "Nic zvláštního to nebylo. Mohla bych si sice vymyslet, že to bylo třeba v lese a byla hrozná zima, ale ne. Bylo to u něj doma a měl zatopeno," svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám