Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou ale novoty! Jen co se do bulvárního magazínu Novy Prásk nečekaně na pozici moderátorky dostala Gabriela Partyšová (45) (ostatně už minimálně půl roku se o tom šuškalo, jen nikdo nechtěl věřit tomu, že by Nova v době růstu sledovanosti vsadila na koně, který nepomohl ani potápějícímu se konkurenčnímu TopStaru), objevily se zprávy, že tahle tmavovlasá dáma má dlouhé prsty na Barrandově už delší dobu! Můžeme tedy teď čekat, že zapojí všechny své zbraně a v pořadu zavládne cenzura?

Super.cz byl u toho, když zpěvák ze SuperStar Jan Bendig (30) před pár týdny natáčel videoklip a do hlavní role obsadil Ornellu Štikovou, což je osoba, jejíž jméno působí na Gábinu jako červený hadr na býka. Tehdy nechyběl na place ani štáb Prásku s reportérkou Veronikou Saskovou. Jenže už tehdy se šeptalo o tom, že otěže v nováckém bulváru přebírá Partyšová a že reportáž se možná nebude moci nikdy odvysílat!

„Bylo mi vysvětleno, že přestože Nova původně o reportáž s Ornellou z natáčení našeho videoklipu měla zájem, a dokonce si vynutila exkluzivitu, že to nakonec museli stornovat a zakázat. A za vším měla být právě už tehdy Gábina,“ tvrdí přítel a manažer Bendiga Lukáš Rejmon. Nevíme, zda je to pravda, nebo zda vedení pořadu jen nechtělo dopředu naštvat svou budoucí (a vlastně staronovou, protože kdysi v původní Prásku také působila) hvězdičku, nicméně je nám líto, že nyní se na Nově o Ornelle Koktové a jejím mužíčkovi nedozvíme, ani kdyby spáchali hromadnou sebevraždu…

Bude Gábina Partyšová v Prásku úspěšná?
Je to krásná dáma, určitě bude
6,2 %
Nejspíš ne víc než v posledním manželství
6 %
Po šišlounovi je to příjemná změna
33,2 %
Na Prásk s ní se nebudu dívat, tyhle novoty neuznávám
54,6 %
Celkem hlasovalo 25256 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám