Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nečekejte na zázrak, seznamujte se a hledejte partnera aktivně. ELITE Date, nejkvalitnější seznamka v ČR, slaví třetí narozeniny a rozdává 3 měsíce zdarma. Nabídka platí do 17. února.

4 důvody proč je ELITE Date nejkvalitnější seznamka:

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

(1) Mažou úchyly - ELITE Date je placená a pro lidi, kteří hledají vážný vztah. Platba odrazuje ty, kteří hledají flirt a zvědavce z ulice. Kdo hledá vztah, tak si uvědomuje, že je pro to třeba něco udělat. (2) Uvidíte jen reálné a ověřené lidi - Seznamky bývají plné falešných profilů. ELITE Date každý profil ověřuje „ručně“ - člověkem, a proto tam nenajdete falešné profily. (3) Čistí neaktivní profily - Seznamky jsou plné mrtvých profilů. ELITE Date neaktivní profily po 4 týdnech maže. Je tam méně profilů než na jiných seznamkách, zato víte, že to jsou reální lidé. (4) Telefonická podpora - Je to jediná online seznamka, kam se dovoláte, když potřebujete poradit.

Registrujte se, získáte 3 měsíce zdarma. V úterý 17. února akce končí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Seznamování je komunikačně nejnáročnější proces

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při seznamování často spoléháme na osud, náhodu. Což může být nevědomým projevem strachu z odmítnutí. Seznamování skutečně není jednoduché a riskujeme odmítnutí a pocit trapnosti. Online seznamky rozšiřují možnosti seznámení pro zaměstnané lidi, kteří nepotkávají nové lidi.

Už zbývá jen 1 den, zaregistrujte se teď. Nepromarněte příležitost. Investujete do svého štěstí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám