Hlavní obsah
Článek

Shia LaBeouf (28) a Mia Goth (22) se sešli na natáčení mimořádně odvážného dvojfilmu Nymfomanka, proti němuž je adaptace románu Padesát odstínů šedi jen nevinnou podívanou. Zážitek ze spolupráce s kontroverzním režisérem Larsem von Trierem je nejspíš tak sblížil, že se od sebe nehnou ani dva roky po společném zážitku před kamerou.

Oba herci se při natáčení erotických scén na place zcela odhalili a dočkali se i vzájemného sblížení, takže věděli, co je v realitě čeká. Shia a Mia tak před sebou neměli žádné tajnosti a tušili, co od sebe mohou očekávat i v těch nejintimnějších chvílích. Skandální Nymfomanka se sice do historie kinematografie nezapsala, ale umožnila vznik hereckého páru, což lze vnímat jako největší plus tohoto rozporuplně vnímaného filmu.

LaBeouf se po trhácích Transformers a Indiana Jones a Království křišťálové lebky dočkal role, v níž mohl předvést své sexuální pudy. Náročné natáčení jej ovšem psychicky poznamenalo, a dříve nadějný herec se kvůli slabosti pro alkohol dostal do existenční krize. Mia Goth si však před kamerou prožila stejné peklo jako on, takže je jedinou ženou, která se vyzná v temných zákoutích jeho duše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám