Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Petr Janda (81) byl v dobách největší slávy Olympiku obletován stovkami fanynek a náklonnost něžného pohlaví mu jako každému muzikantovi dělala velmi dobře.

O tom, že na jeho charizma letí také mladší ženy, svědčí i jeho o jednačtyřicet let mladší manželka Alice, s níž má dcery Anežku (5) a Rozárku (3). Po sedmdesátce se ale zkušený rocker značně zklidnil a rozhodně nemá potřebu koukat po každé fanynce, která kolem něj projde.

Na 59. Film Party věnované snímku režiséra Petra Jákla Ghoul si Jandy všimla mladičká blondýna s obrovským výstřihem, jež se na překvapeného hudebníka ihned vrhla.

Zatímco jiný muž by neodolal a zíral by vyzývavé krásce přímo na ňadra, jež se jí drala nezadržitelně ven, Janda si raději hleděl svého piva a jeho pohled ani na okamžik nesklouzl do míst, kam se většina mužů dívá ženě raději než do očí.

Manželka Alice by tak svého muže jistě pochválila. Janda dívce samozřejmě jako opravdový profesionál aspoň s úsměvem zapózoval na společné fotce. Polibek na přivítanou ale před zraky Felixe Slováčka věnoval raději kamarádce Dádě Patrasové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám