Hlavní obsah
Článek

Dvojice hlavních hrdinů filmu Padesát odstínů šedi ve středu večer nechyběla v německé metropoli na premiérovém promítání během filmového festivalu Berlinale. Dakota Johnson i Jamie Dornan zvolili černou klasiku, zatímco režisérka snímku Sam Taylor-Johnson oblékla naopak róbu bílou a autorka knižní předlohy Erika Mitchell známá pod pseudonymem E. L. James dorazila na červený koberec rovněž v černých šatech v kombinaci se zlatými prvky. Nikdo tak nevsadil na žádný z odstínů šedi...

Film, který se dočká v USA a Velké Británii premiéry až dnes, rozdělil diváky - stejně jako kniha - na dva tábory. U kritiky podle očekávání propadl, houfy natěšených divaček jej přitom hodnotily samými superlativy.

Pětadvacetiletá dcera Melanie Griffith a Dona Johnsona se držela při zdi a kromě hlubokého výstřihu její róba nenabídla příliš zajímavou podívanou. Od ženy, která toho na filmovém plátně odhalila možná až příliš, mnozí čekali víc.

Pozornost si naopak vysloužila režisérka Sam Taylor-Johnson, která se nechala doprovodit manželem Aaronem Taylorem-Johnsonem, který je o rovných třiadvacet let mladší než ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám