Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou spolu roky, a že by spolu šli do divadla, kina nebo na koncert, je prý výjimečné. Zpěvačka Dagmar Patrasová (67) a muzikant Felix Slováček jsou prý rádi, když se vůbec potkají doma. My je potkali na filmové párty ke snímku Ghoul, jestli ale přijdou na jeho premiéru, ještě netuší.

"Většinou někam chodíme pracovně. Naposledy v kině jsme snad byli na Kajínkovi. Nebo zajdeme na vernisáž, ale tam většinou Felix hraje. Užíváme si, když můžeme být doma. Mně k mým vlastním představením pro děti přibyl ještě muzikál Sněhová královna," vysvětlila Dáda. "Sám jsem byl překvapený, že když jsem se teď vrátil z Berlína, byla Dáda doma," doplnil Felix. "A já abych pomalu vyvěsila prapory, že táta přijel," smála se jeho žena.

Byli jsme zvědaví, zda, když vyrazí do společnosti jako pár, Felix schvaluje manželce, co si má vzít na sebe, jak to někteří muži dělají. "Je to jak kdy, ale tyhle šaty jsem mu neukázala," svěřila Dáda. "Ale jsou dobrý, kdyby se mne zeptala, tak řeknu, že jo," pochválil manželce volbu Slováček. "Nejraději ji mám, když se oblékne decentně a sportovně," míní. "Už nikdy neříkej, že je tohle sportovní, nebo ti Beata Rajská utrhne hlavu," prozradila Dáda, z které návrhářské dílny její model pochází.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám