Hlavní obsah
Článek

Zpěvačky Radanu Labajovou, Nikolu Šobichovou a Katku Brzobohatou většinou potkáváme na párty všechny společně. Tři ze čtyř členek kapely Holki jsou stále kamarádky a kromě Kláry Kolomazníkové spolu stále vystupují. Tentokrát ale na mejdan přišla jen zrzka Radana.

Jak to vlastně momentálně s kapelou vypadá, když jsou všechny členky maminkami? Jde skloubit mateřství a vystupování? "Máme už patnáct let a jde to. Ono toho ježdění není tolik, za měsíc zajedeme pár vystoupení a děti pohlídají taťkové nebo babičky," ujistila nás Radana, že Holki pořád fungují.

"Vydávat desky se už dneska nevyplatí. Jezdíme si zpívat ty naše písničky a lidi ani ty nové vůbec neznají. Takže stačí jenom Bejby, ty jsi vážně senzační a Pro mámu a jsou spokojení. Jsou rádi, že vypadáme pořád stejně, my ostatně taky, vidí ty tři holky, co si je pamatovali, a hlavně to sype," smála se Radana.

Každá z členek kapely má po jednom dítěti, tak jsme vyzvídali, zda se neplánují nějaké další přírůstky. "Já určitě ne, ale myslím si, že se budeme brzy rozmnožovat. Nikola s Katkou chtějí mít velké rodiny, tak se s tím dá počítat. Mají rok a půl staré děti, tak je to jenom otázka času. Pak nás možná zaplaví děcka a bude to opravdu konec Holek," prozradila nám zpěvačka.

Protože jsme se potkali na filmovém večírku, zajímalo nás, jakému žánru dává sama přednost. "Ještě předtím, než jsem porodila, milovala jsem drsné filmy a horory. Od porodu to ale strašně špatně snáším, ale na Ghoula jsem slyšela výborné recenze, takže se na něj vypravím," plánovala Radana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám