Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Inna Puhajková (38) je po delší době opět zadaná. Vztah s fotbalistou prvoligové Vysočiny Jihlava Petrem Tlustým (29), který je velký fešák, už nezapírá.

Uvidíme, zda vrkání s urostlým blonďatým obráncem vydrží krásné modelce déle než krátký románek s jeho jmenovcem Jiřím Tlustým (26), jenž hraje hokejovou NHL za Carolinu Hurricanes.

Vztah na dálku se zámořským borcem, který měl mít pletky i s Agátou Prachařovou (38), trval jen pár měsíců. Jak je vidět, Inna si potrpí na urostlé sportovce a vůbec neřeší, zda se jedná o roztomilé blonďáky nebo mužné typy s neuvěřitelným charizmatem, mezi něž bezesporu patří její osudový muž Jaromír Jágr (52).

S ním Inna žila šest let a po nečekaném rozchodu zatím ve společnosti oficiálně žádného partnera neukázala. Teď se ale, zdá se, blýská na lepší časy. Inna při výběru svých partnerů zjevně sází na mladší ročníky, než byl zkušený matador Jágr. Který z nich se vám líbí nejvíc? Hlasujte v anketě pod článkem!

Který sportovec Inny Puhajkové se vám líbí nejvíc?
Jaromír Jágr
37,9 %
Fotbalista Petr Tlustý
55,1 %
Hokejista Jiří Tlustý
7 %
Celkem hlasovalo 8622 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám