Hlavní obsah
Článek

Kdysi byl idolem holčiček, když se skupinou Kroky Františka Janečka zpíval nezapomenutelný dětský hit Ne, pětku ne. Pepa Melen se nyní živí jako moderátor, ale ani na muziku nezanevřel. A má za sebou boj s vážnou nemocí, měl zhoubný nádor v močovém měchýři, který naštěstí dopadl v její neprospěch.

Melen uváděl Film Party, kde představoval film Petra Jákla Ghoul. "Od roku 1993 jsem profesionální moderátor. Dělám i diskotéky, to je takový správný ventil, afterpárty ve stylu, který mám rád. Pořád i zpívám, natáčím, dělám spousty charitativních projektů, loni například pro Život dětem. Zpívám také anglicky, ale spíš ve svém nahrávacím studiu natáčím hudbu," vyjmenoval svoje aktivity.

S Petrem Jáklem se ale díky filmové hudbě nezná. "My se známe přes bojové sporty. Už přes deset let jsem spolu s ním organizátorem Judo Show Cupu, sportovně-kulturní charitativní akce. Také jsem se bojovým sportům v 90. letech aktivně věnoval, ale vždycky, když mě kopli do hlavy, tak to moc bolelo. A já zjistil, že mám hrozně citlivé uši a jsem víc muzikant než bojovník," vysvětlil.

Melen je rád, že se mu podařilo zvítězit nad zhoubným nádorem. Změnil poté svůj životní styl? "Musím zaklepat, že je nyní vše v pořádku. Samozřejmě je to věc, která asi nikdy nespí. S pokorou říkám, že se mi to podařilo, a věřím, že napořád, porazit, ale člověk musí být pořád ostražitý. Přeskládal jsem zejména životní hodnoty. To, co bylo důležité dřív, je na nějakém pátém místě. Upřednostnil jsem hudbu, píšu muzikál, který letos dodělám. A na prvním místě jsou moji synové a to, čemu se říká vnitřní klid," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám