Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nečekali jsme, že poprvé, co vyrazí na společenskou událost, to bude zrovna film podle erotické trilogie 50 odstínů šedi. Michaelu Ochotskou (39) s partnerem Lukášem Rosolem jsme ale potkali právě tam.

"Byli jsme pozvaní, ale do poslední chvíle jsme nevěděli, zda půjdeme. Lukáš se teprve včera vrátil z turnaje. Máme doma rodiče, kteří hlídají, takže jsme rádi, že jsme mohli trošku změnit prostředí a jít mezi lidi," vysvětlila Míša. "Já ani nejdřív nevěděl, na co jdeme. Je to pro mne takové valentýnské překvapení," dodal Lukáš.

Jak zvládá Míša péči o miminko? "Tak bojujeme, je to všechno čerstvé a nové, ale myslím, že je to super, krásné, to ví každá máma. Už teď se těším, až budeme zase doma," řekla Super.cz Míša a i Lukáš je z otcovství nadšený. "Když jsem doma, snažím se dělat všechno, kromě kojení. Zkusím být dobrým otcem," doplnil Lukáš na otázku, jestli už umí syna Andrého koupat přebalovat a stříhat mu nehty.

Ochotská vypadala, jako by vůbec nikdy nebyla těhotná, jak štíhlou měla zase postavu. "Už jsem na své váze. Většinu jsem nechala v porodnici, a když kojíte, nespíte a při jídle musíte brát ohled na malého, tak to jde dolů rychle," krčila rameny.

A nechybí si navzájem, když je Lukáš pořád někde po turnajích? "Řešíme to přes Skype, takže jsme denně ve spojení, a těším se, že za chvíli budeme cestovat všichni," doufá Míša. "Zatím je to ještě dobré, protože malý mi ještě neleze do tašky a neprosí, abych neodjížděl. Ale až bude větší, tak mi bude asi ještě víc smutno," přiznal tenista Rosol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám