Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad vzezřením čtyřicetileté televizní moderátorky stanice E! Giuliany Rancic se média pozastavovala už v lednu během Zlatých glóbů. Původem Italka s rodištěm v Neapoli se musela popasovat s kritikou vyzáblé postavy, která si s ničím nezadá s anorektičkami ve zralém stadiu. Snad ještě horší pohled se však naskytl všem účastníkům nedělních Grammy, kde moderátorka vše ještě zdůraznila černým kalhotovým overalem.

Reportérka uvádějící živé vstupy ze společenských událostí byla během několika minut zavalena na sociální síti komentáři, které téměř jednotně odkazovaly na její nezdravou štíhlost. „Giulianin overal je úžasný, ale proboha, je tak nechutně hubená,“ napsala jedna žena a další uživatelé ji následovali: „Giuliana Rancic je tak vyzáblá!! Vypadá nemocně. Co se to s ní stalo?“

Rancic je od roku 2007 vdaná za moderátora Williama ‚Billa‘ Rancice (43), s nímž se dlouho pokoušela o miminko. Poté, co prodělala mimoděložní těhotenství a několik neúspěšných pokusů o umělé oplodnění, se dvojice rozhodla pro náhradní matku, která jim děťátko odnosila. Dvojice nyní vychovává dvouletého syna Edwarda.

V roce 2011 byla moderátorce diagnostikována rakovina prsu v raném stadiu, krátce nato byla operována a o týden později už znovu nastoupila do práce. Po pár dnech se však rozhodla pro oboustrannou mastektomii, kterou podstoupila následující měsíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám