Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jedna z nejzářivějších hvězd hudební scény se v poslední době příliš neprojevovala, a tak se logicky objevily spekulace o jejím těhotenství. Zpěvačka se však stále nezakulacuje, což dokázala na odvážné fotce, při jejímž pořízení se obešla zcela bez oblečení.

Pink (35) však nepatří k celebritám typu Kim Kardashian (43), které svlékáním posilují své ego, ale odhalila se z chvályhodného důvodu. Její nahé tělo by samozřejmě výrazně zvýšilo prodej pikantních pánských magazínů, ale zpěvačka své křivky raději propůjčila kampani s bohulibým záměrem.

Hudební hvězda je kromě svých hitů známá i ostrou kritikou osobností oblékajících se do kůže a kožešin. Za outfity, kvůli nimž umírají zvířata, to od ní v minulosti schytala například kolegyně Beyoncé. Britskou královskou rodinu má Pink pro změnu na mušce kvůli honům na lišku či čepicím hradní stráže vyrobeným z medvědí kožešiny.

V odvážné kampani organizace PETA Pink dokázala, že to s ochranou zvířat kvůli lidským rozmarům myslí smrtelně vážně, a šla doslova s vlastní kůží na trh. Zpěvačka tvrdí, že raději bude chodit nahá, než by si oblékla kožich, což ocení zejména pánové, kteří ji mohou spatřit tak, jak ji bůh stvořil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám