Hlavní obsah
Článek

Měli jsme tušení, že v jejím častém ježdění do Německa něco bude, protože tak často s kapelou nezkoušeli ani Kabáti před koncertem na Vypichu. A ejhle. Zpěvačka Míša Nosková (41) si tam našla nového přítele. S fotografem Thomasem už se znali déle, jiskra ale prý přeskočila až na silvestra.

S Míšou a Thomasem jsme si dali rande pod koněm na Václaváku, což bývalo klasické místo pro první schůzky. Sami tam spolu ještě nebyli. "Potkali jsme se někdy před dvěma roky v Karlsruhe, odkud je. A to díky mojí německé kapele, pro kterou natáčel náš první videoklip. Od té doby jsme se vídali docela často, ale Thomas měl přítelkyni a já neměla chuť se zavazovat do nějakého partnerství," vyprávěla nám o jejich seznámení Míša.

"A když on už neměl přítelkyni a já začala mít chuť, zjistili jsme, že nám to spolu bude fungovat skvěle," dodala. "Slavili jsme společně silvestra, a jak se dává na Nový rok pusa, tak ta první byla opravdu dobrá a řekli jsme si, že to ještě zopakujeme. A od té doby jsme spolu," pokračovala zpěvačka.

Thomas je na první pohled sympaťák a nás zajímalo, čím ho Míša zaujala. "Prý má na mně nejraději energii, vnitřní náboj a můj úsměv," přeložila Thomasova slova a my chtěli vědět, co říkal na její nová prsa. Když se totiž poznali, plastiku měla teprve před sebou.

"Sice jsme tenkrát v Německu nějakou párty měli, ale kluci ani holky to moc neřešili. Jen mi je pochválili. Ale celá jsem je neukazovala. Thomas je poprvé viděl někdy v lednu a moc se mu líbila," smála se.

Jak zvládají vztah na dálku? "Docela dobře. Thomas jezdí sem, já tam, většinou na víkendy, nebo jsme každý den na Skypu a občas si takhle uděláme i večírek, kdy si každý otevřeme svoji lahev, čtyři hodiny si povídáme a je to hezké rande. Ale ve skutečnosti je to samozřejmě lepší. Už jsme udělali i to, že jsme se setkali na půli cesty v Norimberku a přespali tam," svěřila Nosková.

Míša i Thomas jsou rozvedení, ona má dceru Elišku, on dva syny. "A jestli se chcete zeptat, zda plánujeme rozšiřování rodiny, tak říkám striktní NE. Myslím, že tři děti bohatě stačí," míní Míša. S přítelem spolu mluví anglicky, už kvůli jeho dětem, ale procvičuje i němčinu, kterou dřív studovala, a jazyky se tak lépe naučí i její dcera. "Všichni dohromady asi budeme mluvit anglicky," soudí zpěvačka. A pokud jde o svatbu, místo prstýnků jí klidně stačí stejné kožené náramky, které oba nosí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám