Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zoufale hubenou, obklopenou dětmi a hlavně stále v jednom kole, tak vídáme Angelinu Jolie (48) nejčastěji. Snímky z úterního dopoledne opět vyvolávají obavy o hereččino zdraví. Je k nevíře, že se na tak tenkých nožkách vůbec udrží. Ženské křivky jsou dávno minulostí, dnes herečce trčí zpod sukně už jen vystouplá kolena.

Kdysi bouřlivá herečka, která nosila krev bývalého manžela v ampulce na krku a měla blízko k drogám, dnes sklízí obdiv široké veřejnosti za svou dobročinnost. Dočkala se uznání i od britské královny, která ji za její aktivní humanitární činnost ocenila šlechtickým titulem.

Herectví však ustoupilo do ústraní kvůli jejím režisérským ambicím. Na tomto poli ale zdaleka tak úspěšná není, její snímek Nezlomný byl přijat velmi vlažně jak kritikou, tak diváky. Jolie ale i tak získala tři nominace na Oscara (za kameru, zvuk a zvukové efekty). Jí se to ale údajně dotklo, čekala větší uznání.

Uvidíme, zda si napraví reputaci romantickým dramatem By the Sea, které nejen režíruje, ale rovněž k němu napsala scénář a s manželem Bradem Pittem v něm ztvární hlavní role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám