Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Veronikou Žilkovou (62) jsme se potkali v restauraci, kde spolu s dalšími herci dostala jako dárek od TV Prima kurz valentýnského vaření. Zrovna ona ho moc neocenila, vaření má doma až až. A to už roky, kdy pravidelně vaří zhruba pro deset strávníků.

"Počet se během let moc nemění, vždycky si myslím, že nějací strávníci odešli, ale mezitím zase další přicházejí. Jen se mění druh vaření. Když jsem vařila pro puberťáky, mohla jsem vařit tvrdé maso, teď dělám mleté pro seniorky, aby to babičky ukousaly," vysvětlila.

Problém je i v tom, že každý má rád něco jiného. "Mým snem je napsat kuchařku, jak během dvaceti minut uvařit šest chodů, protože se snažím všem uvařit to, co mají rádi. Já jsem byla jako malá nucena dojídat, a to ve mně vypěstovalo velké nechutenství. Takže jsem pak jezdila do ozdravovny, protože jsem ve třetí třídě vážila jenom patnáct kilo," vyprávěla Super.cz.

"Sousedka na Smíchově nás neměla ráda. Byli jsme hudební rodina, pořád jsme muzicírovali a ona musela za stěnou neustále poslouchat harfu a několik fléten. Vždycky, když si mne přivolala výtahem, který s mojí malou váhu zhasnul, řekla mi: ‚Ty chcíplotino chcíplá, kdy už konečně chcípneš,‘" má dodnes trauma z dětství Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám