Hlavní obsah
Článek

Zapomeňte na barevné plakáty, libozvučné reklamy a cenové podbízení. Myslete na své klouby a zaměřte se na fakta. Je tady Gelmodel, tekutý doplněk stravy obsahující hydrolyzovaný kolagen, jehož vysokou účinnost potvrdila detailní klinická studie. Vynikající výsledky mají své důvody. Na straně Gelmodelu stojí celá řada argumentů, které stojí za to číst, ověřit a přijmout. Pomůžete tím totiž sobě a především svým kloubům. Za vynikajícími výsledky Gelmodelu dosaženými v rámci klinického testování stojí specifická účinná látka COLATECH®, která tvoří hlavní složku Gelmodelu Premium.

Účinnost Gelmodelu potvrzují studie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

COLATECH® vyvinula španělská farmaceutická firma Pharmadiet An OPKO Health na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Kouzlo této látky spočívá v tom, že má nesrovnatelně vyšší stupeň enzymatického naštěpení kolagenu (nejméně 4x). To v praxi znamená, že se výborně vstřebává v organismu. Do vašeho těla se tak dostane více účinné látky.

Na stupně vítězů i na hranici padesátky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Účinnost Gelmodelu Premium potvrdila dokonce dvojice studií. Již dříve byl přípravek úspěšně testován na univerzitě ve Španělsku. Vynikající výsledky potom prokázala porovnávací klinická studie, která proběhla na špičkových ortopedických a revmatologických klinikách v ČR pod vedením Prof. MUDr. Tomáše Trče, CSc., MBA, přednosty dětské a dospělé ortopedie a traumatologie 2.LF UK a FN v Motole.

Špičkové výsledky díky tekuté formě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vynikající výsledky přiznávají Gelmodelu také samotní čeští zákazníci. Gelmodel jim podle nich dokázal pomoci s bolavými klouby. Kloubní výživu Gelmodel Premium si zamilovali rovněž sportovci, a to z různých věkových kategorií. Terénní triatlonista František Bulava dokázal s použitím Gelmodelu odbourat problémy s koleny a na hranici 50 sahá ve své kategorii vždy na stupně vítězů.

Zdravé klouby jen za 10 Kč denně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Gelmodel Premium představuje vysoce vědecký přístup k výživě kloubů a péči o chrupavky, vazy a šlachy. Díky vysokému stupni naštěpení se výborně vstřebává, nezatěžuje trávící trakt a dosahuje výrazně lepších výsledků než práškové nebo kapslové doplňky stravy. Naštěpení přes 98 % navíc znamená, že tělo dokáže na rozdíl od konkurenčních produktů plně využít celou dávku. Při prevenci a v počátečních stádiích bolesti dostačuje denní dávka 10 ml. Jedno balení Gelmodelu vám tak vydrží celých 50 dní. Zdravé klouby vás budou stát necelých 10 Kč denně. A to je skvělá investice. Co je důležité, ani trvalé užívání Gelmodelu Premium nemá žádné vedlejší účinky.

Další články

Načítám