Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen žena, když o sebe přestane pečovat, velmi rychle pustne... Názorně nám to momentálně dokazuje manžel Pamely Anderson (56) Rick Salomon (47), který vždy platil za neodolatelného svůdníka.

Začátkem loňského roku herečka a bývalá Playmate všechny překvapila prohlášením, že znovu pojala za manžela muže, s nímž se již jednou rozvedla. Jejím vyvoleným se stal filmový producent Salomon, který na své charisma v minulosti udolal Brendu z Beverly Hills Shannen Doherty či herečku Elizabeth Daily. Oběma dokonce také navlékl snubní prsten. Nejvíc jej však proslavilo domácí erotické video se svou další známou ex Paris Hilton, které po jejich rozchodu záhadně ‚uniklo‘ na internet.

Během jediného roku si však Pamela stihla svého muže ‚pojistit‘ tím, že si jej tak trochu vykrmila a nejspíš mu nakukala, že nedbalá elegance, která je nyní tak v kurzu, je pro něj přesně to pravé... S touto image už Rick lámat ženská srdce na potkání určitě nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám