Hlavní obsah
Článek

Slávychtivá krev se začala u Kendall Jenner (28) projevovat už v nízkém věku. Před dovršením dvacetin toho už ukázala tolik, že strčí do kapsy i svou zaoblenou sestru Kim Kardashian (43).

V amerických trafikách se snad nenajde magazín, v němž by se neobjevila nějaká nahotina s příjmením Kardashian či Jenner. Kim sice dělá, co může, ale uspokojit všechny příznivce ženské nahoty nestačí. Její sestry ji naštěstí zdárně dohánějí a odhalují se na povel.

Nejdále je v tomto směru devatenáctiletá Kendall Jenner, která si před Vánocemi nechala naplácat od Santy Clause. Drsnější erotické hrátky se jí očividně zamlouvají, a tak se svezla na vlně očekávaného filmu Padesát odstínů šedi, který ji inspiroval k dalšímu odvážnému počinu. Sestřička Kim Kardashian v průsvitném outfitu odhalila ňadra a pózovala jako domina ponižující nahého muže.

Pikantní snímek se objevil v magazínu LOVE, pro nějž shodou okolností své tělo odhalila i Kim. Sestry se tak musí dělit o pozornost, což se jim zajisté moc nezamlouvá. Kendall navíc pořídila mnohem atraktivnější materiál než Kardashian, která na posteli ohraným způsobem vystavila své oblé pozadí.

Která ze sester nafotila žhavější snímek?
Kim Kardashian
14,5 %
Kendall Jenner
85,5 %
Celkem hlasovalo 9315 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám