Hlavní obsah
Článek

Modelka Michaela Štoudková (38) vylepšuje své portfolio. Super.cz získal nové fotografie, která nafotila pro jedno kadeřnictví. A je na nich neskutečně sexy. Míša se chystá prorazit v zahraničí. "Zatím je ve hře pravděpodobně Peking. Holky, které tam byly, si ho chválily. Je tam hodně přehlídek, focení i natáčení. Měla bych odjet na tři měsíce," prozradila Super.cz Míša.

Modelka maká na svojí fyzičce a postavu má mnohem krásnější než před lety, kdy získala titul Česká Vicemiss. "Chodím denně, někdy i dvakrát denně cvičit. Baví mě studiové hodiny, kde se kombinuje tanec s posilováním. Od září jsem sice shodila jen šest kilo, ale zpevnily se mi svaly," svěřila Štoudková.

Pyšní se i svojí hřívou dlouhých a hustých vlasů. O tu se ale při práci v zahraničí trochu bojí. Modelky, které jsou třeba v Itálii varují, že by je v agentuře mohli chtít ostříhat minimálně pod ramena, aby dostatečně vynikly modely, které budou předvádět. "To bych udělala snad jen kvůli obrovské kampani za hodně peněz. Určitě ne kvůli nějakým katalogům," ohradila se Míša.

Déle než na tři měsíce odjet nechce. "Čeká mě pátý ročník vysoké školy, musím napsat diplomovou práci," vysvětlila. To je ale jediné, proč se musí vrátit. V soukromém životě ji doma nic nedrží. "Nového přítele nemám," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám