Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Události posledních dnů kolem nejslavnějšího gurmánského experimentátora Česka Ladislava Hrušky (46) nenechaly nikoho na pochybách o tom, že se kolem něj něco podivného děje. Zatímco ale některé články z kuchtíka dělaly labilního blázna, který měl údajně skončit i v Bohnicích (což je holá nepravda), Super.cz se od zdroje přímo na Nově dozvěděl, jak se věci mají. Měsíční neplánované volno Hrušky mělo být údajně zapříčiněno tvrdým vyjednáváním vedení stanice s moderátorem o nové smlouvě!

Zprávy Super.cz přinesl stejný zdroj, který nám nedávno potvrdil i tvrdá úsporná opatření v pořadu Prásk, z něhož byly odejity prakticky všechny reportérky, aby se výrazně snížily náklady. Ten samý člověk, který je dobře obeznámený se současným fungováním stanice, nyní poodkryl roušku tajemství problémů Hrušky. „Jde určitě o to jeho moderování Ptáka Loskutáka. Co jsem slyšel, i tam výrazně přiškrtili finanční kohoutek, a když teď odcházejí původní moderátoři Gondíkovi, kteří brali dohromady snad sto padesát tisíc měsíčně, rozhodli se šéfové, že jejich platy ušetří a Hruška to bude dělat v rámci financí ze své původní smlouvy. Takže víc práce za prakticky stejné peníze,“ dozvěděli jsme se s tím, že velkou roli v jednáních hrají samozřejmě i dvě chystaná pokračování veleúspěšné kuchařky. Televizní hvězda prý nechce přistoupit na podmínky, které jí nepřipadají důstojné.

„Nedivím se mu, že nic nechce podepsat. Přece jen je dneska už značka, za pár měsíců či let to všechno zmizí a takové podmínky by i mně přišly urážlivé. Ale tlaky na něj byly silné, tak se asi rozhodl vzít si neplacené volno a vážně o tom všem přemýšlet,“ dodal informátor.

Nebylo by se čemu divit, kdyby zprávy v médiích v poslední době, které jako by vznikly s cílem Hrušku před cílovým jednáním ponížit, znemožnit, zdiskreditovat a ukázat mu, kdo má větší moc, vycházely na popud někoho přímo z Barrandova. „Láďu ani nikoho z jeho okolí neuslyšíte, že by se k tomu nějak vyjádřil. Ctí dohody a nijak s Novou nebojuje,“ odmítl potvrdit informace blízký kamarád kuchtíka.

Každopádně s vysvětlením, které se nám dostalo od práskače z Novy, koresponduje i dost podivná a tajemná pondělní reakce Hrušky na to, proč v práci celý měsíc chyběl. „O důvodech volna nemohu mluvit. Musím ctít mlčenlivost, diskrétnost a každopádně loajalitu, k níž jsem se zavázal vůči svému zaměstnavateli,“ uvedl pro Super.cz již dříve Láďa Hruška. Asi už víme, proč tak reagoval. Teď zůstává jedna zásadní otázka. Domluví se s ním Nova, nebo budou podmínky natolik neúnosné pro obě strany, že nastává konec jeho televizní kariéry?

Reakci Novy zjišťujeme.

Co by se stalo, kdyby zmizel Hruška z obrazovky?
Explodoval by vesmír
10 %
Na Televizní noviny by se zase dalo dívat
4,7 %
Byla by to škoda, mám ho rád/a, je to sympaťák
31,3 %
Zamindrákovaní lidé, co mu nepřáli, by uspořádali mejdan
2,4 %
Výrazně by oslabila koruna
2,1 %
Zkrachovali by prodejci kuřecích kůžiček
3 %
Češi by konečně zase jedli normálněji
46,5 %
Celkem hlasovalo 46374 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám