Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na udílení cen Grammy se kromě špičky hudebního šoubyznysu objevila i zpěvačka, která rozhodně nedostala vstupenku do první řady. Vedle skutečných hvězd však nezanikla díky svému odvážnému outfitu, který se zařadil na seznam největších bizarností, jaké se na červeném koberci objevily za celou 57letou historii ostře sledované společenské události.

Produkci samozvané zpěvačky jménem Joy Villa znají snad jen její přátelé, ale její fotky obletěly celý svět. Tato slávychtivá osoba totiž byla v silné konkurenci nepřehlédnutelná. Zatímco skutečné zpěvačky předvedly róby renomovaných návrhářů, Joy spojila lascivnost s ekologickým záměrem a pořídila si outfit z recyklovaného plastu.

Oranžový materiál sloužící na polích jako clona proti sněhu Joy povznesla na umělecké dílo. Perforovaný plast navíc poskytl dostatek prostoru pro její exhibicionistické sklony, a na červeném koberci tak ukázala kalhotky tělové barvy i přelepené bradavky.

„Ač se to nezdá, je to celkem pohodlné. Chci být vidět, nezáleží mi na tom, jestli mě lidi obdivují, nebo odsuzují,“ řekla Joy o originálním módním počinu, který překonala snad jen šestapadesátiletá Madonna s odhalenou zadnicí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám