Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se nedávno objevila Tereza Maxová (52) v Čechách, dostali jsme příležitost slavnou topmodelku vyzpovídat. Při své poslední návštěvě, která souvisela s Plesem v Opeře, nám prozradila, že se velmi těší na večer, a to zejména proto, že došlo k dražbě ve prospěch její nadace. Zároveň se nám ale svěřila, že se velmi těší, až den po plese odletí zpět domů do Monaka. Do Prahy totiž modelka přicestovala bez svých dětí Tobiase (14), Míny (7) a Aidena (3), neboť ji čekaly povinnosti související s činností její nadace a návštěva azylových domů. „Moc se těším za svými dětmi,” svěřila se nám Tereza a v jejích očích byl vidět nehraný stesk.

Čechy ale Maxová neoficiálně navštěvuje poměrně často. Nedávno se například přijela podívat do Pardubic na miminko své sestřenice. „Jezdím do Prahy asi tak jednou za dva měsíce. Navštěvujeme dětské domovy a azylové domy, jezdím za rodinou,” říká Tereza, která musí své pracovní povinnosti skloubit s péčí o vlastní rodinu. „Nemáme chůvu, a tak využíváme hlídání mé maminky, nebo turecké babičky. Nebo hlídá tatínek. Díky jejich pomoci sem můžu jezdit poměrně často,” uvedla v rozhovoru pro Super.cz Tereza Maxová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám