Hlavní obsah
Článek

Lucka Vondráčková (44)už je v tuto chvíli s manželem Tomášem Plekancem (41) a synem Matyášem doma v Kanadě. S fanoušky se rozloučila velkou autogramiádou v pražském obchodním centru a teď ji čeká obyčejný život.

"Nepřipadám si, že bych se tam nějak flinkala. Myslím, že každá máma to zná. Líbí se mi, že moje rodina žije v Kanadě, v klidu, není ve světlech reflektorů. Nejsem ten typ a nejsme taková rodina, co by se fotila a vyhledávala pozornost médií. Chci, aby měly moje děti klid. Odděluji soukromí od práce," vysvětlila, proč ráda žije v zemi, kde nyní panují čtyřicetistupňové mrazy.

Poslední Lucčina deska duetů se pořád prodává výborně, nás ovšem zajímalo, zda bude doma pracovat i a nových písničkách. "Poslední deska byla hodně sběrová, vlastně písničky za pětadvacet let. Byl tam jen trojlístek nových písniček, které jsem zpívala s Karlem Gottem (†80), Jankem Ledeckým (61) a Janem Kocmanem," objasnila.

"Ale když jsem spolupracovala s Pavlem Cmíralem na Když vzlétnu já, tak mě to bavilo. Baví mě psát texty, ale také mě baví zpívat texty od někoho, kdo mne hodně dobře zná. Líp se tím i sama poznávám," míní.

"Ostatně hitů moc nevznikne, když vás rádia nepodpoří. Mé písničky hrají hodně, tak si vůbec nemůžu stěžovat. Ale problém je, když vydáte novou desku a chcete, aby se hrála nová písnička, dostat se s ní mezi ty starší. Řeknou vám, že hrají Láska umí víc a to stačí. Je to jemně demotivující pro všechny umělce a zpěváky, kteří pracují na novém materiálu. Rádi posloucháte staré písničky, ale co ty nové, chudinky?," ptá se zpěvačka.

Od písniček jsme se ještě stihli dostat k tomu, zda za týden oslaví svátek svatého Valentýna. "Neslavím skoro nic, protože já vždycky zapomenu, že ten den je. Pro mne jsou svátkem Vánoce, narozeniny a Velikonoce, které se v Kanadě hodně slaví. Nemají tam pomlázku, ale děti hledají vajíčka, která jsou zahrabaná na zahradě. Takže když je to pro děti, tak tím hodně žijeme. Na Valentýna je stejně Tomáš někde na ledě," smála se Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám