Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na finále Super Bowlu se každoročně utkají dva nejlepší týmy amerického fotbalu v dané sezóně, ale kdo by měl pocit, že jde pouze o zdravou rivalitu mezi hráči jednotlivých týmů a jejich fanoušky, měl by se někdy podívat na jejich roztleskávačky. Tenhle ‚dívčí souboj‘ totiž stojí za to.

Letos se na stadiónu v arizonském Phoenixu proti sobě postavili hráči Seattle Seahawks a New England Patriots. Během přestávek na hřiště naběhly i jejich věrné spoře oděné podporovatelky. A zatímco konečné skóre znamenalo vítězství pro Patrioty počtem 28 oproti 24 bodům, víc pozornosti si vysloužily roztleskávačky soupeřů.

Ty zazářily v bílých kompletech nejen svými půvaby a bujnými vnadami, ale i energickou akrobatickou sestavou. Oproti nim byly reprezentantky vítězného týmu New England Patriots trochu jako slušňačky z dívčí školy. Ovšem nejryzejší drahokam má doma jeden z jejich hráčů. Quarterback Tom Brady je totiž manželem nejslavnější topmodelky světa Gisele Bündchen, která také celému týmu přišla fandit i s jejich synem Benjaminem a byla tak možná ještě lepší vzpruhou než všechny roztleskávačky najednou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám