Hlavní obsah
Článek

Magazín Sports Illustrated slavnostně odhalil plavkové vydání pro rok 2015. Letošním esem v rukávu se stala poměrně neznámá americká modelka Hannah Davis. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Amerických Panenských ostrovů triumfuje na obálce, a dostává se tak rázem do modelingové první ligy.

Po dvou letech obálkové nadvlády vnadné Kate Upton časopis sáhl po drobnější krásce s exotičtějším vzhledem. Hannah se už představila i v pořadu Jimmyho Fallona.

Přestože titulní strany tohoto výročního vydání jsou pokaždé sexy, Davis odhaluje ještě víc. Je zachycena při stahování kalhotek. Vybrán byl přitom snímek, kde je má už proklatě nízko...

V modelingu se tato 178 centimetrů vysoká ostrovanka pohybuje už deset let. Má za sebou kampaně pro značky Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Levi’s či Victoria’s Secret. Od osmi let se věnovala tenisu a byla dokonce jedna z nejlepších v karibském národním tenisovém týmu. Panenské ostrovy rovněž reprezentovala ve volejbale. V letech 2012 - 2014 byla spojována s basketbalistou Derekem Jeterem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám