Hlavní obsah
Článek

Atraktivní Playmate a fotomodelka Angel Wicky toho svým fanouškům v posledních týdnech ukázala více než dost. Jako první Češka pózovala na svůdných fotkách pro americký fashion magazín Modelz View a brzy spatří světlo světa také zbrusu nové snímky, o které měli zájem až na dalekém Novém Zélandu.

Angel Wicky si zakládá na tom, že má čistě přírodní pětky, které si oblíbil i známý český dýdžej Uwa, jenž si blonďatou sexbombu pozval na párty do svého klubu.

Dost často se ale setkala s tím, že byla její ňadra, na něž je náležitě pyšná, označována za silikonová. Pro Super.cz proto nafotila důkaz, že se skutečně jedná jen o dílo matky přírody.

„Bohužel si to myslí skoro každý. Každopádně fotím a točím jako natural model bez plastických operací a silikonu, což je u spousty společností, pro které pracuji, podmínka. Jak vidíte na fotkách, na mých prsou je jasně vidět, že jsou přírodní - mačkám je, držím, a když stojím, tak jdou normálně dolů,“ předvedla Super.cz Angel, jež přiznala pouze jednu neplastickou úpravu.

Vzhledem k váhovým výkyvům si ňadra nechala zpevnit vlastním tukem. Do silikonu by ale nikdy nešla.

„Ne vždy je jednoduché hlídat si váhu, zvláště při hektické práci, potravinové intoleranci a zdravotních problémech. Nechala jsem si je proto upravit mým vlastním tukem. Silikony ale opravdu nemám, myslím si, že plastových barbín s tvrdými kulatými prsy jak fotbalové míče je více než dost,“ dodala Playmate, o kterou je díky přírodním ňadrům mnohem větší zájem než o silikonové modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám