Hlavní obsah
Článek

V televizní soutěži Muži proti ženám primárně nejde o to, aby byl soutěžící tím nejlépe oblečeným jedincem. Je ale fakt, že se jedná o značně sledovaný pořad, a tak určitě záleží na tom, co si soutěžící vezmou na sebe.

Pokud sledovali poslední díl někteří módní odborníci, tak se chytali za hlavu. Pokud přivřeme jedno oko, tak můžeme konstatovat, že moderátorka pořadu Tereza Kostková (47) to ještě jakž takž ustála v rudém řaseném topu. V těsném závěsu za ní byla Iva Kubelková (46). Moderátorka pořadu TopStar a ambasadorka České Miss se domnívá, že se svou postavou dvacítky si může dovolit obléknout prakticky cokoliv. Top s potiskem britské vlajky ale nebyl tím nejlepším, co do televize oblékla.

Samotným tématem jsou ale dvě poslední soutěžící. Bára Basiková (61) se sice pro tentokrát zřekla své oblíbené černé barvy, pudrový odstín jí ale jako blondýnce příliš nesvědčí. Kamenem úrazu je pak střih šatů, který zpěvačku dělá ještě větší, než ve skutečnosti je.

Čerstvá maminka Tereza Černochová (40) naopak ráda utíká k zeštíhlující černé. Měla by si konečně zapsat za uši, že legíny či kamaše je možné oblékat tak maximálně na mytí oken.

Která dáma má na sobě podle vás nejhorší model?
Tereza Kostková
2,6 %
Iva Kubelková
10,5 %
Bára Basiková
84,3 %
Tereza Černochová
2,6 %
Celkem hlasovalo 15137 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám