Hlavní obsah
Článek

Má za sebou už dvě autorské výstavy a podle názoru jejích fanoušků, ale i odborníků, ji mnohé ještě čekají. Herečka Andrea Kerestešová (39) dělí své zájmy mezi film, divadlo a fotografování.

„Zatím mě opravdu živí herectví, ale kdo ví. Za nějaký čas se z koníčka může stát i profese, i když to, co dělám, zřejmě zůstane tím hlavním a nejdůležitějším,“ nechala se slyšet Andrea na vernisáži výstavy svých fotoobrazů v Eco Art salonu na pražských Vinohradech.

Svou druhou výstavu fotek s názvem Syndrom představila hvězda seriálů Vyprávěj a Cesty domů loni v létě na střeše obchodního domu v centru Prahy, poté se objevila ve dvou restauracích v Čechách a přesunula se na dvě místa na Slovensko.

Kerestešová se obávala, jak na konzervativním východním Slovensku její příbuzní přijmou výstavu, ve které se mimo jiné objevuje těhotná žena na hřbitově nebo detail ňadra. „Byla jsem ráda, že pochopili můj záměr. Těší mě, že přišli na to, o co mi šlo,” svěřila se nám Andrea.

Rodiče a příbuzní měli možnost navštívit její výstavu v Popradu. „Těšila jsem se, až výstavu uvidí se vším všudy. Tak dlouho jsem rozebírala život a smrt, až to všechno začalo žít vlastním životem,” otevřela herečka bolavé téma, kdy jí loni okolo svátku Všech svatých zemřel její milovaný kocour Kvík.

Reklama

Další články

Načítám