Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plesová sezona na nikoho nečeká! Zdokonalte svou úchvatnou večerní róbu také plným, neodolatelným dekoltem a zářivými vlasy! Femme fatale večera může být každá, spolehněte se na přípravky s vysokým obsahem přírodních účinných látek, které vyzdvihnou vaši krásu a dodají potřebné sebevědomí. Probuďte v sobě královnu plesu!

Zaměřeno na pevná a plná ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete mít sebekrásnější šaty, ale bez dokonalých ňader, která jsou absolutním magnetem pro každého muže ve vaší blízkosti, nebudou nikdy perfektní. Vsaďte proto na účinný přípravek určený ke zvětšení, zpevnění a vytvarování prsou - NadraIN FORTE. Díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Kromě větších, pevnějších a krásnějších prsou přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže prsou a dekoltu. Dejte šanci svým ňadrům vyniknout! Nyní ušetříte! Při objednávce z internetových stránek zadejte kód SP215 a nemusíte platit poštovné! Nabídka platí do 28. 2. 2015.

Krásné vlasy bez nadměrného vypadávání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svěřte své vlasy do péče unikátního doplňku stravy Reneval Neo™, jehož složení odpovídá nejnovějším vědeckým poznatkům o výživě a růstu vlasů. Reneval Neo™ obsahuje kombinaci aminokyselin, minerálů, vitamínů, extraktů z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Unikátně využívává STOP-LOSS-HAIR complex™, speciálně technologicky vyvinutou směs aminokyselin, L-tyrosinu a biotinu, který přispívá k omezení vypadávání vlasů a zlepšení jejich kvality. Přípravek účinkuje rychle a je na přírodní bázi, takže jej mohou užívat i těhotné a kojící ženy. Při objednávce využijte Váš slevový kód SP215 a získejte Reneval Neo s 30% slevou a poštovným v rámci ČR ZDARMA! Platí do 28. 2. 2015.

Další články

Načítám