Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ambiciózní finalistka britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, která sama sobě říká Frenchy, se opět věnovala tomu, co jí jde nejvíce - předvádění se. V Las Vegas se oblékla do svých oblíbených značně úsporných bikin a vyrazila na golfové hřiště.

Správce greenu ale asi nebyl moc nadšen z toho, že se blonďatá golfová začátečnice procházela po hřišti na jehlových podpatcích.

Devětatřicetiletá Francouzka se zálibou v exhibicionismu se však nebojí vskutku ničeho. V růžových plavečkách, ze kterých jí nestydatě vylézají silikonová ňadra, se už producírovala i v londýnském Hyde Parku a leckdy to nevydržela a horní díl plavek rovnou odhodila.

Pro slávu je tato královna plastik schopná udělat téměř cokoliv a zatím se jí to i po skončení reality show nadmíru daří. Na svém kontě má dokonce i natočení klipu k písničce I just wanna get naked, ve kterém hrály hlavní roli její umělé vnady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám