Hlavní obsah
Famous
Článek

V modelingu dosáhl David Gandy vrcholu kariéry. A tak se nejlépe placený muž v tomto oboru rozhodl koketovat s herectvím. Čtyřiatřicetiletý brunet už dostal několik nabídek, ale většinu z nich odmítl. Třeba hlavní roli v Padesáti odstínech šedi, kterou hraje Jamie Dornan. Důvod? Gandy si hodlá vybírat nejvyšší kvalitu.

„Kritikové a literární odborníci nejsou fanoušci té knihy, ale já to dílo respektuji jako takové. Ovšem jestli to bylo to pravé pro mě? Ne. Neměl jsem z toho dobrý pocit, vůbec. Moje intuice mi říkala, abych řekl ne. Někdy je důležité říct ne, místo říct ano, abyste došli k úspěchu,“ vyznal se model v rozhovoru pro Square Mile s tím, že se mu to v modelingu vyplatilo.

„Nabídli mi Padesát odstínů šedi, 300: Vzestup říše, Hercula, což by spousta lidí zřejmě vzala, ale já mám takové štěstí a tak výhodnou pozici, v níž si můžu dovolit dělat to, co se mi líbí. Nemám potřebu hrát. Vím, že pokud se objevíte v úspěšném filmu, váš status se změní přes noc. A neříkám, že bych nehrál, četl jsem mnoho rolí, které bych moc rád hrál, věci, které jsem si sám vybral, nicméně zatím to nebyla žádná věc, kterou mi poslali,“ dodal Gandy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám