Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2007 Kateřinu Sokolovou (35) na českých přehlídkových molech téměř nevídáme. Od doby, kdy se loni rozešli se zlatníkem Robertem Hájkem, jenž před ní chodil mj. s Agátou Prachařovou (38) a po ní pár měsíců s Miss ČR 2008 Zuzanou Jandovou (36), už ani nebývá hvězdou společenských akcí.

Proto jsme byli překvapeni, když jsme ji potkali na castingu v Praze mezi spíše neznámými dívkami, ovšem ze známých módních agentur. "Byla jsem v Miláně, teď o víkendu jsem fotila pro jeden módní časopis ve Vídni. Máte pravdu, že v Čechách na castingy už moc nechodím, ale tohle je natolik prestižní věc, že jsem ráda dorazila," vysvětlila Katka.

Ta by ráda nahradila Simonu Krainovou (51) v kampani klenotnické firmy, jejíž tváří byla její starší kolegyně několik let, naposledy pro ni fotila snímky s živým tygrem. "Simona je jenom jedna, ale budu samozřejmě ráda, když to klapne. Pokud jde o moji další práci, probíhá většinou v Evropě, protože když se vyjíždí třeba do Asie, je to většinou minimálně na dva měsíce, a to už by se mi stýskalo po domově, po Česku, po kamarádech a rodině," řekla nám modelka.

V tu chvíli se nabídla otázka, zda už se našel také nový muž, po kterém by se jí při práci v zahraničí stýskalo. Po rozchodu s Robertem byla přece jen dlouho single. "Někoho jsem potkala a je mi fajn. Ale s Robertem jsme kamarádi, dokonce jsme spolu byli minulý týden na obědě. Chci, aby byl šťastný, je to člověk, se kterým jsem prožila kus života a vždycky ho budu mít ráda," svěřila.

A jak dlouho je se svým novým partnerem? "Ono se moc nedá specifikovat, jak to je a jaký typ vztahu to je. Prostě jsem potkala někoho, s kým je mi fajn a s kým trávím volný čas. Ale dárek k Vánocům už mi dával," aspoň lehce specifikovala dobu, jak dlouho je opět šťastně zadaná.

Reklama

Další články

Načítám