Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ve Sportovních zprávách televize Nova už nějaký ten pátek okouzluje pravidelné diváky svou krásou i provokativními výstřihy a vůbec oblečením, které dá pěkně vyniknout jejím modelkovským tvarům. Tentokrát ale zabodovala úplně nejvíc. Ve středu v poledne se před televizní kamery Inna Puhajková (38), expřítelkyně Jaromíra Jágra (52) a od nedávna také žena snů nějaké té kopačky, postavila tak, že vypadala skoro neoděná. Pod hadříkem se totiž jasně rýsovala její ňadra, jako by si je zapomněla schovat do podprsenky!

To to ale Inně sluší! Jedna z nejpůvabnějších českých moderátorek, která, když si na svou sociální síť vloží fotku, na níž nevypadá úplně ve vrcholové formě, přesto sbírá stovky lajků za sebou, se ať už nedopatřením, nebo schválně rozhodla pohrát si s fantazií svých podporovatelů.

Zdálo se, že pod modrou blůzkou nic neměla, a tak i kdyby vyprávěla o šílených sportovních tragédiích, nikdo by si toho ani nevšiml a všichni by jen čekali, až se zase vrátí na obraz. Fakt jí to neuvěřitelně seklo a její ňadra hrála tentokrát prim, přestože redakční valná hromada Super.cz se usnesla na tom, že ve finále podprsenku přece jen měla. Ale i tak tleskáme za zajímavý vizuální zážitek!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám