Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tuhle sympatickou dvojku si určitě dobře pamatujete z populárního tanečního klání celebrit StarDance. Jan Onder na taneční trůn dovedl Danu Batulkovou a Kateřinu Baďurovou. S Táňou Kuchařovou skončil druhý. Honzova přítelkyně Lucie Hunčárová zase v poslední řadě protáčela šarmantního Pavla Řezníčka.

Jako taneční pár spolu ti dva vystupují už devět let. Harmonie na parketě postupně přerostla v lásku, ale na začátku to ideálně zrovna nevypadalo. „Dohromady nás dal Honza Tománek, který nás trénuje. Na úplném začátku to žádná idylka nebyla. Vlastně jsme si ani nebyli moc sympatičtí,“ svěřil Super.cz kudrnáč Onder.

Po třech letech se to ovšem docela rychle zlomilo. „Zamilovali jsme se do sebe, sestěhovali se, a tak fungujeme dodnes. Někdy je to pohoda, někdy je to trochu Itálie, asi jako v každém vztahu,“ říká Lucie, která se svým partnerem vystupuje i v televizním pořadu na dětském kanále České televize Taneční hrátky s Honzou Onderem.

Oběma je dvacet devět, a tak se logicky nabízí otázka, kdy do toho praští? „Myslím, že už k tomu pomalu dozrává čas a brzy náš vztah posuneme dál,“ přiznal nám Honza na Českém plese v Bruselu, kde s Lucií předvedli hostům předtančení hned ve třech žánrových blocích.

Reklama

Další články

Načítám