Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I celebrity řeší problémy jako všechny ženy na světě! Ačkoliv by s nimi většina z nás měnila, Cameron Diaz se nelíbí její zadek, Angelina Jolie by si nejraději zmenšila rty a krásná Scarlett Johansson, několikrát oceněna jako nejvíc sexy žena světa, bojuje s komplexem ze svých nohou. Jaký komplex řeší naše Alice Bendová?

Co řeší Alice Bendová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé komplexy však mají svá skutečná opodstatnění. A právě herečka Alice Bendová se stala patronkou proměny paní Terezy, kterou příroda obdařila až přespříliš velkými prsy. Nadměrně velká prsa představují skutečnou komplikaci, mají za následek potíže s páteří, držením těla, bolestmi zad a migrénami. „Možná se to někomu nezdá, ale je to nepříjemný pocit, když nemůžete dělat aktivity, které vás baví, nebo byste chtěli dělat. Nedej bože pak v létě v plavkách. Stejně tak výběr podprsenky je nadlidský výkon a oblečení může člověk nosit jenom volné, které zakrývá a snižuje ten kontrast mezi prsy a zbytkem těla. Člověka to omezuje nejen fyzicky, ale skutečně i psychicky,” vysvětluje Tereza.

Z velkých sedmiček trojky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tereza se v rámci proměny za podpory Alice Bendové rozhodla podstoupit zmenšení prsou, tzv. redukční modelační mammaplastiku na Klinice Yes Visage, která se na moderní úpravy prsou specializuje. „Prsy paní Terezy byly skutečně velké, pokleslé a způsobovaly už i zdravotní problémy jako pnutí na hrudníku, bolesti zad a následně i hlavy. Z velikosti F, tedy 7, jsme na přání klientky zmenšili prsy na trojky, tedy C, což je adekvátní velikost k postavě klientky. Principem dvouhodinové operace je odstranění přebytku kůže a žlázy v dolní části prsů a následná modelace a zpevnění směrem nahoru. Provedli jsme také zmenšení prostorného prsního dvorce,” vysvětlil nám primář MUDr. Martin Molitor, PhD.

Z mála přirozeně plná ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Terezu dnes již nic neomezuje, páteř už netrpí a užívá si jednoduššího výběru nových podprsenek. Stejně šťastný konec čekal na Klinice Yes Visage i paní Šárku a Nikolu, tentokráte za podpory topmodelky Simony Krainové. Většina žen si přeje mít buď větší nebo plná či tvarově stejná prsa. Někoho takto příroda neobdarovala, což je příklad paní Šárky, která podstoupila zvětšení prsou implantáty. U někoho zase nejčastěji po porodu nebo po změnách váhy dochází ke změně tvaru, což byl případ paní Nikoly, kdy je řešením modelace, neboli mammaplastika. Ta si umí poradit jak s prsy, která zůstanou velká a povislá, tak i s prsy, která naopak nejenže svůj objem ztratí, ale přijdou i o pevnost.

„Nadupaný” dekolt Simony Krainové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I Simona si občas „nadupe” dekolt vycpávkami a do budoucna se plastiky nezříká. „Můj vzhled mě živí a až bude třeba a se zemskou přitažlivostí se přestanu kamarádit úplně, určitě si tady na klinice nechám prsa upravit. Nevím, proč by moje bradavky měly líbat zem,“ zavtipkovala Simona. „O úpravu prsou je na naší klinice veliký zájem. Specializujeme se na moderní postupy, které jsou ale zároveň maximálně šetrné. Navíc stejně jako platí u jiných zákroků, chcete-li mít hezká prsa a bez zbytečných jizev, je třeba zvolit zkušeného chirurga. Nejen prsa, ale všechny změny chirurga by měly působit přirozeným dojmem a bez viditelných známek zákroku,“ vysvětluje primář Kliniky Yes Visage MUDr. Molitor.

Proměna zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úprava prsou patří k druhému nejčastěji podstupovanému zákroku plastiky na Klinice Yes Visage. Častější je už jen liposukce. Pokud i vy toužíte po změně, ať už jsou to nová prsa, liposukce nebo třeba facelift či abdominoplastika, můžete soutěžit o proměnu s Klinikou Yes Visage. Svěříte se tak do rukou skutečných profesionálů a mezinárodně uznávaných lékařů za podpory patronek z řad našich známých osobností. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage.

Další články

Načítám