Hlavní obsah
Článek

Příjemné s užitečným se podařilo spojit Taťáně Kuchařové (36), když vyrazila se svým klukem Ondřejem Brzobohatým (41) do Spojených států. Hvězdný pár si užívá sluníčka v Los Angeles, modelku ale čekají i příjemné pracovní činnosti.

„Do L.A. mě poprvé doprovodil i přítel. Ve volných chvílích mezi mojí prací, tedy focením, jsem mu ukázala vše, co tady mám ráda,“ promluvila Táňa a dále uvedla: „Ondřej tady byl se mnou úplně poprvé a pouze na pár dní.“

Ze západu Spojených států se modelka brzy přesune na východ. Už ve čtvrtek se v New Yorku v sídle OSN osobně zúčastní národní akce konané v rámci 53. zasedání Komise pro sociální rozvoj. „Jsem velmi ráda, že se mi dostalo možnosti představit naši nadační činnost a práci v oblasti mezigeneračních vztahů a seniorské problematiky v OSN. Mým cílem je zviditelnit toto celosvětové téma na půdě OSN a věřím, že to je ten správný začátek propagování pozitivního ageingu a stárnutí populace," říká Taťána, která je předsedkyní správní rady Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci.

Po prezentaci v OSN se Kuchařová nechystá vrátit do Čech. „Po práci v Los Angeles a New Yorku odletím konečně na krátkou dovolenou na Havaj,“ tetelí se Táňa.

Reklama

Další články

Načítám