Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá Whitney Thore ze Severní Karolíny se stala světovou senzací poté, co na internetu začala sdílet svá taneční videa s názvem Fat Girl Dancing (Tlusťoška tančí). Díky odvaze a pozitivnímu přístupu ke své nemoci, kvůli níž během pár let přibrala téměř na trojnásobek své původní váhy, si získala tisíce fanoušků, ale setkala se i s výsměchem. Teď ale všem posměváčkům zavřela ústa podepsáním smlouvy na vlastní televizní show!

Cílem Whitney trpící syndromem polycystických ovarií bylo inspirovat ženy s nadváhou k tomu, aby se nevzdávaly a byly aktivní a hlavně měly rády vlastní tělo takové, jaké je. Její videa na internetu od loňska zhlédly milióny lidí a staly se virální. V ranním vysílání v pořadu Lorraine Kelly se svěřila: „Doufám, že ženy uvidí někoho, s kým se mohou ztotožnit, protože silné ženy jsou pod neustálým tlakem médií.“

„Věřím, že pro ně mohu být inspirativní. Každý by měl vědět, že může dělat cokoli, co sám chce a činí jej šťastným,“ narážela na svou neutuchající taneční vášeň, o niž nepřišla ani se svými současnými 171 kilogramy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám