Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pěti lety si v bláznivé komedii Pařba ve Vegas zahrála pěkně žhavou striptérku, přitom už tehdy rozhodně nebyla žádnou pubescentkou. Mladistvou vizáž a útlé linie má však tahle sympaťačka narozená v Milwaukee v genech, a tak nejspíš Heather Graham ani v pětačtyřiceti nečiní potíže udržet se v kondici.

Možná jí v tom pomáhá i nová láska, s níž odjela do Mexika. S neznámým a pravděpodobně i o něco mladším mužem zvolila k odpočinku turisticky oblíbenou oblast Tulum. A i když herečka se svými 173 centimetry rozhodně nepatří mezi hollywoodské ‚mrňavky‘, její nový ochranitel ji slušně převyšuje. Že by se nakonec Heather usadila? Její předešlé vztahy totiž nikdy nevedly k manželství, i když herečka tvrdí, že proti němu nic nemá, jen si počká na ten pravý čas.

Ten evidentně nenastal s jejími slavnými ex, mezi nimiž nechyběli Adam Ant, James Woods, Kyle MacLachlan, Jason Silva, Edward Burns ani Heath Ledger, s nímž se seznámila během natáčení snímku Z pekla v Praze.

Reklama

Další články

Načítám