Hlavní obsah
Článek

Nejprve to vypadalo na dechberoucí lásku, která měla být zakončena svatbou, teď spolu Dominika Mesarošová a její expřítel Marek ani nemluví. Ti dva se rozešli ke konci roku, krátce před Vánoci, a bylo to hodně ošklivé. Dominika Mesarošová (38) dosud mlčela, teď ale prolomila hradbu ticha a přece jen něco prozradila. A práskla nám i to, že si teď kvůli chtivým pánům musí o to víc hlídat sukénku. Na každém kroku ji pronásledují!

„Za náš rozchod může to, že z mé strany absolutně vyprchala důvěra. Marek nebyl upřímný, to je celé. Rozhodně teď nikoho nehledám, dva lidé se musí potkat, je to o osudu, a tomu to také nechávám,“ řekla Super.cz Dominika. O ni je teď velký zájem.

„Fakt je to až překvapivé. Chlapi totiž doteď mysleli, že snad už nebude nikdy žádná šance o Dominiku bojovat, že je to finální, když se chystá svatba. Nakonec se jim ale po našem rozchodu rozzářily oči. Opravdu nestíhám zvedat telefon a reagovat na zájem mužů, kteří mě prakticky pronásledují. Je to sice příjemné, ale rozhodně nehledám partnera tímhle způsobem. A už vůbec ne přes sociální sítě, kde se mi pánové také ozývají,“ dodala Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám