Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou stejně staré, nespoutané, blonďaté a evidentně i obdobně kurážné. Miley Cyrus (31) s jen o čtyři měsíce starší krajankou Sky Ferreirou nafotily dost výmluvný snímek, jenž se v pondělí objevil na Instagramu.

Sky se rozvaluje na růžové pohovce, Miley relaxuje s opřenou hlavou o její břicho. Obě přitom jen tak mimochodem nemají žádný ‚vršek‘. Holý hrudník jim kryjí jen dodatečně dodělané symboly na bradavkách.

A zatímco u Miley nahota už nikoho nepřekvapí (v lednu se například koupala v moři jen ve spodním díle bikin na dovolené na Havaji s partnerem Patrickem Schwarzeneggerem), už méně lidí ví, že ani Sky si s přílišnou cudností netyká. Kromě zpívání a skládání textů se věnuje občas i herectví a modelingu a svlékání jí nečiní potíže.

Ale co má vlastně tahle dvojka společného? Propagátorka nepříliš známých žánrů indie pop a synthpop dělala Miley předskokanku na jejím loňském hojně propíraném světovém turné Bangerz, kde se jako kamarádky hodně sblížily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám