Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Na Valentýna chceme svému miláčkovi projevit lásku, splnit mu sen a samozřejmě být originální. Dříve možná stačilo sexy prádélko, ale k čemu jsou krajky, když z nich vyzařuje nejistota a komplexy z tělesných nedostatků? Máme pro vás tipy na několik velice osobních dárků, kterými uděláte dojem nejen na svátek zamilovaných.

70 % žen touží po krásnějších prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úprava prsou, tedy nejen zvětšení silikonovými implantáty, ale i vlastním tukem, zmenšení a mamaplastika, patří k nejoblíbenějším chirurgickým zákrokům po celém světě. Pocit nově získaného sexy těla, vyřešení komplexů z malých i velkých prsou, jsou k nezaplacení. Samozřejmě musí jít vždy o přání ženy samotné, nikoli o touhu jejího partnera. V takovém případě se asi nedá počítat ani s úspěchem dárku, ale ani s perspektivou vztahu. Přesto celých 16 % žen absolvuje plastickou operaci na přání partnera. Ovšem darovat valentýnský voucher na plastickou operaci prsou jde i velice diskrétně, citlivě, zkrátka tak, aby dárek splnil sen a potěšil.

Valentýn je i o dobrém sexu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když už to po porodu ve vaší ložnici není jako dřív, jsou často příčinou povolení vagíny, změny na vnějším genitálu a nedostatek chuti na sex. Všechny tyto problémy snadno vyřeší dvě novinky oddělení dermatologie kliniky Asklepion. Laser Fotona Smooth při jednoduchém zákroku, který nepotřebuje ani anestezii, ani rekonvalescenci, zpevní tkáň pochvy a dokonce si poradí i se stresovou inkontinencí. Druhou novinkou je zlepšení vzhledu stydkých pysků pomocí radiofrekvence Protégé Intima, která radikálně stáhne a zesvětlí povolenou kůži a vyřeší i asymetrii stydkých pysků. Zlepšení libida a sexuální prožitku jsou u obou ošetření příjemným bonusem. Umíte si představit lepší dárek pro oba?

Vypracovaný pekáč buchet na břiše nemusí být jen sen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedním z nejrozšířenějších mýtů o liposukci je, že je určena pouze ženám. Omyl. Liposukce je stejně vhodná pro muže jako pro ženy. Ženám se sice ukládá tuk v jiných partiích než jejich silnějším protějškům, ale i muži mají své problematické oblasti, kde se jim nedaří tuk zničit ani dietami, ani cvičením. A jedna specialita je určena především mužskému pohlaví, i když ji samozřejmě mohou absolvovat i ženy – abdominaletching! Nevíte, o co jde? Díky radiofrekvenční liposukci BodyTite a specializaci chirurgů kliniky Asklepion si můžete nechat vytvarovat luxusní pekáč břišních svalů. Překvapte letos na Valentýna svou lásku a splňte si oba velký sen.

Letos už sexy prádlo na Valentýna nestačí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Připravte své lásce valentýnskou noc, na kterou nikdy nezapomene. Dráždivé prádlo jistě pomůže, ale důležité je, aby z vás vyzařovala dokonalost, krása a sebevědomí. Vsaďte na nejspolehlivější metody laserové estetické medicíny. Laserová depilace vás zaručeně zbaví nechtěných chloupků jednou pro vždy. Frakční lasery nejnovější generace rozzáří vaši pleť, vyhladí vrásky i jizvičky po akné a stáhnou póry. Osvědčený způsob, jak omladit a rozjasnit tvář, zbavit se pigmentací bez dlouhého hojení je ošetření IPL. Metod je mnoho a zkušení dermatologové kliniky Asklepion vědí, jak je použít pro nejlepší výsledky. Nyní je navíc celý únor věnován v Asklepionu laserům, takže vše pořídíte za akční ceny.

Další články

Načítám