Hlavní obsah
Článek

Praxe ze stravování v asijských zemích nám může pomoci v každodenním životě. Potřebujete si dát k obědu studený nápoj? Špatná volba! Významně zpomalíte trávení a především trávení tuků. K jídlu volte raději nápoj teplý.

„Letos už opravdu zhubnu!“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Předsevzetí, které si na svá záda naložila alespoň jednou každá žena myslící na hubnutí. Často se k nim přidávají i muži. První týdny nového roku se pro mnohé stávají doslova utrpením. Trápíme se nelidskými dietami, šlapeme na novém vánočním dárku s názvem rotoped, proplétáme se mezi zpocenými těly v přeplněné posilovně nasáklé sny o krásném štíhlém a vysportovaném těle. Každý myslí na hubnutí. Naprostá většina těchto snů ale nakonec v polovině února končí drancováním ledničky. Klíč k dokonalé postavě najdete v TRF. Co to je TRF? Termogenní instantní nápoj na bázi piperinu – látky získané z pepře černého.

Přitažlivost piperinu spočívá v rychlosti nástupu účinku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Piperin obsažený v pepři odbourává podkožní tuk a zabraňuje nadměrnému ukládání vody v těle. Tuto revoluční metodu piperinu v TRF již vyzkoušela spousta žen i mužů. „Po přípravku jsem zhubla opravdu dost, především na objemu. TRF hodně zrychluje metabolismus, a tím pádem i spalování. Teď už jsem se svým tělem konečně spokojená. A pomohlo mi to také v redukci pomerančové kůže,“ prozradila spokojená uživatelka Dagmar Solichová, která na TRF ocenila především rychlý a jednoduchý způsob užívání. Stačí pouze do hrníčku vsypat kávovou lžičku TRF a zalít jej horkou vodou o teplotě 60 až 70 stupňů.

Rychlé tvarování postavy i úspěšný boj s tukem v podkoží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Metoda TRF vám po použití doslova rozproudí krev! Termogenní nápoj způsobí v těle termogenezi, a tak dojde k nepatrnému zvýšení teploty a prokrvení podkoží. Prakticky se efekt TRF projeví tak, že tělo začne rychleji odbourávat podkožní tuk, zabrání nadměrnému ukládání vody a urychlí její výměnu, což působí preventivně proti dolíčkům v problémových partiích. Navíc celkově pozitivně působí na zažívání a psychickou pohodu. Už se nemusíte bát zmíněného neovladatelného drancování ledničky.

Moderátorka oblíbeného pořadu o hubnutí Kateřina Cajthamlová doporučuje TRF!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Někdy stačí pouze drobnosti a to nejen v úpravě jídelníčku. Výsledky se tak mohou dostavit velice rychle. Vyzkoušejte „teplo“ v jakékoliv podobě. K obědu teplý neslazený čaj, cvičení zase začínejte dobře zahřátí a rozcvičení…. Čím více „tepla“ budete tvořit, tím rychleji budete odměněni váhovým úbytkem a krásnější postavou. Vyzkoušejte TRF – thermo reactive formuli! “ MUDr. Kateřina Cajthamlová. Při objednání dvojbalení je poštovné a balné zdarma.

Další články

Načítám