Hlavní obsah
Článek

Minulý měsíc se Sereně Williams (29) povedl triumfální návrat na tenisové kurty, když po roce pauzy nastoupila ve Wimbledonu. Přestože se jí nepodařilo získat titul, vyhrála několik těžkých zápasů. A tentokrát bodovala i co se módy týče. To u ní nebývá tak časté. Na předávání cen ESPY Award americké kabelové televize ESPN pro nejlepší sportovce roku dorazila v křiklavě růžových minišatech s obřím výstřihem a třpytivých lodičkách na extrémně vysokém jehlovém podpatku od Christiana Louboutina. A vypadala přímo božsky!

Hodně těsné a rafinované krátké šaty s dlouhými rukávy vypadaly jako komplet saka a sukně, který dával vyniknout jejímu kulatému pozadí. Tenistka tento model ještě korunovala diamantovým náhrdelníkem a prstenem. Serena zvolila decentní líčení a účes ze zvlněných rozpuštěných vlasů, který působil velice žensky.

Nejbohatší světová tenistka měla roční pauzu, kdy kvůli zranění nohy a následné plicní embolii nemohla aktivně hrát. Po roce se však vrací v plné parádě a soupeřky z ní opět začínají mít pořádný strach. Na Wimbledonu ji sice v osmifinále porazila Francouzka Marion Bartoli, ale nutno podotknout, že Serena se vrátila na kurty pouhý týden před začátkem nejvýznamnějšího tenisového turnaje. Mezitím si často krátila dlouhou chvíli na plážích v Miami, kde všichni přítomní mohli obdivovat její statné svalnaté tělo v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám