Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová se rozpovídala o svém exmanželovi, kterým je Jiří Pomeje (†54). V době, kdy s ním žila, na ni prý extrémně žárlil, a tak radši seděla doma a vůbec nechodila do společnosti. Žárlivého manžela se prý každý bál.

„Za dob Jirky Pomeje se na mě fakt nikdo neodvážil, deset let jsem radši nikam nechodila, aby nežárlil, čekala jsem doma s večeří a ani divadlo jsem nehrála,“ svěřila se v pořadu VIP zprávy herečka.

Po letech se ale vzepřela a konečně vyrazila ven. „Pak jsem si jednou dovolila jít na nějakou dotočnou, že už jsem si říkala: ‚Kruci, jako takhle ne,‘ a Jirka se zjevil celý v černý kůži, černej dlouhej kabát, jak bůh pomsty,“ dodala herečka s tím, že když se pak ohlédla kolem stolu, nebyla u něj ani noha.

Pomeje nařčení své exmanželky z extrémní žárlivosti odmítá. „Hlouposti, nesmysly, úplně se zbláznila, bylo to jinak,“ řekl Blesku Pomeje, který se k minulosti odmítl nadále vyjadřovat. „Jsem zdravě žárlivý, v mezích, kdo nežárlí, nemiluje,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám